Målgruppe

Målgruppen for vores arbejde er forsikrede ledige, altså dagpengemodtagere. Inden for denne gruppe arbejder vi med alle brancher, alle uddannelser og alle aldre. Vi hjælper specialister og generalister. Vi har erfaring med stort set alle faglige områder: ingeniører og inspektører, tjenere og tagtækkere, piloter og politibetjente, lagerfolk og landmænd, - for at give et par eksempler.

 

Vores indgangsvinkel til arbejdet med vores kandidater er, at vi gennem et samarbejde mellem kandidaten og den individuelle konsulent finder et job, der passer til kandidatens faglige og personlige kompetencer. Som dagpengemodtager er man ifølge lovgivningen hundrede procent parat til at gå i arbejde, og det er denne parathed, som vi gerne vil omsætte til konkrete resultater hurtigst muligt.

 

Vi arbejder både med nyledige og med kandidater, der nærmer sig et dagpengestop. Denne faktor, ledighedslængden, har ofte stor betydning, både for den enkelte kandidat og for vores måde at løse opgaven på. Allerhelst vil vi hjælpe med at finde et job, hvor kandidaten fuldt ud kan bruge sine faglige kompetencer. Hvis dagpengestoppet er meget tæt på, kan det blive aktuelt at finde et job, hvor kandidaten principielt er overkvalificeret. Dette midlertidige job vil så være en platform, hvor kandidaten kan afmelde sig som ledig, mens jagten på drømmejobbet fortsætter.