OM OS

"Vi er ikke som de andre!", kunne være et motto for franklin & simonsen. Men vi bruger ikke mottoer, slogans, visioner, missioner eller forkromede værdier til at beskrive os selv. I bund og grund opfatter vi jobsøgning og karriereudvikling som arbejdsopgaver, der kan gribes praktisk an, og som ikke behøver at blive gjort til noget meget kompliceret og akademisk.

 

Vi ved dog også godt, at der ikke findes en opskrift på, hvordan du skal tilrettelægge din jobsøgning, så du med garanti får dit drømmejob, inden solen går ned næste gang. Der findes ingen matematiske formler, der kan sikre, at dine ansøgninger altid giver dig en indkaldelse til en jobsamtale. Og der findes ingen firkantede regler for, hvordan du kan gennemføre en jobsamtale, så hele ansættelsesudvalget klapper i hænderne og tilbyder dig jobbet lige på stedet. Desværre!

 

Det lyder muligvis underligt, at jobsøgning både kan handle om praktiske arbejdsopgaver, og at der ikke findes faste regler for, hvordan man skal bære sig ad med at søge job på en måde, der giver resultater. Hvis vi ikke ved, hvad der med garanti virker, hvordan kan vi så give sparring om noget som helst? Det er et rigtig godt spørgsmål!

 

Vi ved dog, at dine faglige kompetencer er dét, der bliver lagt mest mærke til, når en virksomhed skal beslutte, om du skal indkaldes til en jobsamtale på det job, du lige har søgt. Vi ved også, at der til jobsamtalen bliver taget en vurdering af din personlighed. Passer du ind i virksomheden på det personlige plan? De faglige kompetencer og de personlige kompetencer er to vidt forskellige ting. Hvis du kan præsentere begge dele på det rigtige tidspunkt og på en måde, der passer til virksomhedens forventninger, er du godt på vej til dit næste job. Dét kan vi hjælpe dig med.

 

Som kandidat hos os vil du allerede i starten af dit forløb blive præsenteret for vores forslag til, hvordan et godt CV kan opbygges, hvordan en interessant ansøgning kan udarbejdes, og hvordan en jobsamtale kan forberedes og gennemføres. Du får med andre ord mulighed for at bruge vores erfaringer med effektiv jobsøgning, der giver resultater.