Hvem er vi?

I franklin & simonsen lægger vi vægt på, at vores konsulenter altid skal have mulighed for at samarbejde på tværs med de kandidater, der er i forløb hos os. Alle konsulenter har deres særlige kompetencer, faglige styrker, netværk og kontakter. Disse kan bringes i spil i forhold til hele virksomheden. Derfor er det vigtigt for os, at vi er en forholdsvis lille virksomhed, hvor samarbejdet er tæt, og hvor vi løfter i flok.

 

Vi spiller med andre ord sammen for at løse de opgaver, vi bliver betroet. Alle konsulenter er med, og vi betragter alle vores kontakter - både i og uden for virksomheden - som potentielle medspillere.

 

Det handler om at bruge sit netværk. franklin & simonsen har som virksomhed gennem årene opbygget et stærkt netværk til en lang række enkeltpersoner og virksomheder. Vores konsulenter har alle deres personlige netværk, som de bruger aktivt i arbejdet med at få vores kandidater i ordinært arbejde. Alle vores kandidater har også hver især et netværk. Hvis alle disse netværk kan blive forbundet, hænger det hele sammen, og det hjælper os med at opfylde vores vigtigste målsætning:

 

Det skal give konkrete resultater at være i et forløb hos franklin & simonsen.