Heidi Simonsen

Heidi er administrerende direktør, virksomhedens grundlægger og ejer. Hun startede sin karriere som tysklærerinde og fandt hurtigt ud af, at tyske verber og grammatik i hendes tilfælde egner sig bedst som en fritidsinterresse. Derfor søgte hun nye veje for sin professionelle karriere.

 

Det førte hende ind på beskæftigelsesområdet, hvor hun i mere end 25 år har opbygget netværk og stor erfaring. Hun valgte i 2008 at springe ud som selvstændig og etablerede derfor franklin & simonsen.

 

Hendes personlige netværk var et vigtigt grundlag, da franklin & simonsen i 2008 skulle bevise sin berettigelse på beskæftigelsesområdet, hvor konkurrencen er hård, og hvor hver dag byder på nye udfordringer. Disse har hun mødt og håndteret med åben pande i samarbejde med de konsulenter og kandidater, der i årenes løb har bidraget til virksomhedens udvikling og succeser.

 

Heidi beskriver sig selv som "spillende træner", og hendes høje ambitioner og markante personlighed er med til at sikre, at det aldrig er kedeligt at befinde sig i franklin & simonsen, uanset om man er kandidat eller konsulent.