Kristian Jensen

Kristian er uddannet socialrådgiver og har mere end 10 års erfaring fra jobcentre og institutioner på det sociale område, både på Fyn og i Jylland.

 

Han har i starten af sin karriere primært beskæftiget sig med kandidater, der har haft problemer udover ledighed. Det er bl.a. disse erfaringer, der betyder, at Kristian har udviklet en stor empati, og at han færdes sikkert og på hjemmebane i samtalemæssige felter, hvor der er fokus på vanskelige sociale forhold og omstændigheder, der er forbundet med smerte, modstand og barrierer.

 

Disse kompetencer har han bragt med sig til franklin & simonsen, og de fungerer som en ballast, som han bruger aktivt og konstruktivt i arbejdet med forsikrede ledige, der principielt er klar til at starte i deres næste job - allerede i morgen.

 

Som samtalepartner favner Kristian således bredt. Helt i tråd med de grundlæggende principper for franklin & simonsen er han optaget af at sætte fokus på de dele af jobsøgningen, hvor der er brug for forbedringer. Han fastlægger hurtigt de punkter, hvor der er brug for en særlig indsats, og han bidrager med sit store engagement til, at vores kandidater oplever jobsøgning som noget relevant og interessant.