sagt OM OS

Vi modtager hele tiden gode tilbagemeldinger fra vores kandidater.

Her kan du læse nogle af de gode ting, der er blevet sagt om os i tidens løb.

 

Louise, oktober 2017

TAK - Jeg kom i mål fordi jeg fik kompetent sparring

 

Simon, marts 2017

Jeg har været rigtig glad for den behandling, jeg har fået hos franklin & simonsen. Jeg er blevet mere fokuseret og struktureret ift. egne kompetencer og i min formidling overfor virksomheder. Deruodver er jeg blevet afklaret på fremtidige jobfunktioner.

 

Selma, marts 2017

Jeg er meget taknemmelig for jeres støtte og hjælp i hele den periode, jeg har været tilknyttet jer. I er imødekommende, smilende og de mest engagerede medarbejdere nogensinde.

 

Dorte, februar 2017

Da jeg på et tidspunkt var kørt fast i min jobsøgning og var rigtig træt af det, søgte jeg råd hos franklin & simonsen. Min selvtillid fik et ordentligt boost, og det gjorde, at mine ansøgninger blev meget bedre, og at jeg igen syntes at det var "sjovt" at skrive dem.

 

Det lykkedes mig også at få job inden for ganske få uger, hvor jeg forinden havde søgt i 1 år.

Mangler DU at få boostet din selvtillid og dine ansøgninger og at få skabt et netværk, kan/vil jeg anbefale franklin & simonsen. Du skal selv arbejde for det, men de er en stor, stor hjælp.

 

Tanja, februar 2017

Allerede på den første dag i forløbet fik jeg mere inspiration, end jeg fik i de 13 uger, hvor jeg var ved et andet konsulentfirma.

 

Jan, februar 2017

[Som svar på spørgsmålet: Vil du anbefale franklin & simonsen til andre i samme situation?]:

Ja, absolut. De handler ud fra kandidaten. Det er ikke bare snak.

 

Ole, januar 2017

Jeres entusiasme og seriøse indsats har været meget inspirerende. Jeg synes, I gør det rigtig rigtig godt, og jeg har virkelig værdsat jeres indsats.

 

Mari, januar 2017

Føler for første gang i min ledighed, at jeg får hjælp og ikke er helt alene. Så mange tak for det.

 

Julie, november 2016

Fik en masse god hjælp og er blevet mere sikker på mine ansøgninger.

 

Mari-Anne, november 2016

God støtte, råd og opbakning. [Konsulenten] havde en positiv personlighed, som smittede og var god til at motivere. Kun rosende ord herfra.

franklin & simonsen er gode til at tage hånd om deres deltagere, og man føler sig respekteret - i forhold til andre konsulentfirmaer.

 

Allan, oktober 2016

Vil klart anbefale jer - har allerede gjort det flere gange. I har været en super partner til at give mig den sidste hånd til at komme videre. Har virkelig haft en god oplevelse oppe ved jer.

 

Henrik, oktober 2016

Super godt! I er meget kreative og har givet masser af gode ideer til at skrive ansøgninger. Godt at der blev sat krav til én - og struktur på selve ansøgningsprocessen. Synes hele forløbet har været godt.

 

Sita, oktober 2016

Jeres model har givet mig et skarpt CV, der hurtigt kan tilpasses den stilling, som jeg søger. Jeg er blevet opmærksom på at tænke mere ud af boksen, når jeg skriver en ansøgning - især vigtigheden af en god overskrift og indledning. Jeg har rykket min "comfort zone" mht. en mere proaktiv jobsøgningsstrategi.

 

Lars, september 2016

[Som svar på spørgsmålet: Hvad var det bedste ved kurset?]:

At jeg hurtigt kom ud i job.

 

Rikke, marts 2016

Tingene blev ikke pakket ind, men sagt som de er. Man kom ind til nogen, der virkelig tror på én og ens evner. Tak for samarbejdet - er så glad for dette forløb, som resulterede i, at jeg fik drømmejobbbet inden for tre uger.