Virksomheder

Siden 2008, hvor franklin & simonsen blev grundlagt, er vores netværk til virksomheder blevet styrket og konsolideret. Vi er kendt som en samarbejdspartner, der altid arbejder seriøst med de opgaver, vi bliver betroet. En af vores vigtigste ambitioner i forhold til virksomheder er, at vi fortsat vil udbygge vores netværk og vores kontakter til virksomheder.

 

Vi lægger vægt på, at vi er i dialog med ansatte på alle niveauer i virksomhederne: både beslutningstagere og andre nøglepersoner, men bestemt også med ansatte, der er en del af den daglige drift uden at have ledelsesfunktioner eller beslutningsansvar i forhold til rekruttering af nye medarbejdere. Alle kontakter er vigtige, fordi alle ansatte - uanset hvilket niveau de befinder sig på - kan formidle dét kendskab til virksomheden, der er af afgørende betydning, når vi skal udvælge en egnet kandidat til en konkret virksomhed med behov for arbejdskraft.

 

De store krav, vi stiller til kandidater, der er i forløb hos os, hænger uløseligt sammen med vores ambitioner om at konsolidere og udbygge vores netværk til virksomheder. Vi vil gerne kunne stå inde for de kandidater, vi anbefaler til virksomheder, vi har kontakt med. Et godt samarbejde grundlægges og vedligeholdes med seriøsitet, og vi ved, at vores egen troværdighed altid er i spil, når vi formidler kontakt mellem en virksomhed og en kandidat. Vi vil gerne være dén samarbejdspartner, som virksomhederne ved, at de altid får klar besked hos.

 

Sådan har det været siden 2008, og sådan vil vi gerne have, at det bliver ved med at være.